Aquest dissabte 8 de juny a la localitat gironina de Palafrugell va tenir lloc aquest campionat català.

Mario Stefanov ens va començar alegrant el dia ja que a les classificatòries de 110m tanques va establir un nou record del campeonat en 13.70 segons. A la final a causa del vent a favor (2,1 m/s) no va poder, amb una marca de 13.58 segons, rebaixar encara aquest record del campionat.

MOLTES FELICITATS MARIO I ARA PEL CAMPIONAT ESTATAL A MALAGA EL DISSABTE 6 DE JULIOL.

Continuem amb David de la Llave a la prova de Triple que a pesar de fer marca personal l’aire lliure no va poder pujar al pòdium per motius de salut i es va classificar en 4t lloc amb una marca 13,74 metres.

SORT DAVID PEL CAMPIONAT ESTATAL A MALAGA.

A la prova de 400 metres tanques Marti Sabaté Puchol va fer marca personal a la semifinal (59.39 segons) i es va classificar en 6a posició a la final amb un temps de 1:00.18 minuts.

Queralt Pinyol Girones a la cursa de 1500 metres va finalitzar en 12a posició amb un temps de 6:05,42 minuts.

A llançament de disc el Club va estar representat per Jana Ribes Montaña i Paula Gallego Llorens, Jana va pujar al 3r graó del pòdium amb una marca de 32,23 metres, mentres que Paula va quedar 4t amb una marca de 30,47 metres.

MOLTES FELICITATS A TOTS PELS RESULTATS I LA TEMPORADA!!!!

Resultats:fcatletisme.cat