Aquest dissabte dia 8 de juny a la localitat de Castellar del Valles es va celebrar la Jornada Final del Campionat de Catalunya sub12. El Club gràcies a Lluis es va emporar el subcampionat d’alçada masculina.

  • La medalla d’argent a la prova d’alçada va ser per a Lluis Alvarez Bru amb un millor salt de 1.40 metres empatat amb el campió de la prova. Lluis se va proclamar subcampió de Catalunya pel nul a 1.37 metres.
  • Aura Argilaga del Pino va fer marca personal (10.40 segons) als 60 m tanques en la semifinal el que li va permetre pasar a la final on es va classificar en la 7a posició amb un temps de 10.67 segons.
  • Txell Puig Turtos va participar a llançament de pes (2kg) fins arribar als 6,05 metres classificant-se en 10a posició
  • Als 2000 metres Bruna Castellvi Curriu es va classificar en 13a posició amb un temps de 8:09.32 minuts .

Resultats:fcatletisme.cat