El dissabte 16 de març la Pista Coberta de Catalunya, la Carme Valero, a Sabadell va acollir aquesta jornada prèvia del Campionat de Catalunya sub 12.
4 atletes van representar al nostre Club: Bruna Castellví, Txell Puig, Lluís Àlvarez i Ander Masedó. Bruna i Ander van participar a la cursa més llarga, els 2000m i tots dos van classificar-se per la jornada final del 23 de març gràcies a unes excel·lents marques personals. Bruna amb un temps de 7:43.16 segons es va classificar amb la 5a millor marca de totes les corredores rebaixant la seva millor marca en 16 segons. Ander va
acabar la seva cursa amb un temps de 7:19.89 segons el 10e d’entre els 12 classificats i també rebaixant la seva marca, en el seu cas en 15 segons.
Lluís va participar en 2 proves, a alçada i a 60m tanques, i en les 2 va classificar-se per a la jornada final. En alçada ho va fer en el 1r lloc de tots els participants, superant el llistó dels 1,30 metres i fent marca personal. En 60 metres tanques a pesar de no fer un bon temps els 11,01 segons li permetran estar en les semifinals del 23 de març.
Txell no va tenir bona sort ja que es va classificar en 13a posició a l’enviar el pes als 5,60 metres i només passaven 12 atletes a la final.

 

Resultats:fcatletisme.cat