Marc Benavent Pellicer continua acaparant medalles en aquest primer tram de la temporada. Aquesta vegada ha estat la medalla d’argent del Campionat d’Espanya sub 16 a 3000m (PC) que s’ha celebrat al Palau Velòdrom Lluis Puig de València amb vora 500 participants aquest 1r
cap de setmana de març.
Tal com deia a la crònica prèvia de la FCA “Marc Benavent, campió català de cros, trail i pista a Catalunya tindrà una nova opció per buscar medalla, aquest cop en un campionat d’Espanya”….es va fer realitat. L’atleta del CA Ascó partia amb la 3a millor marca dels participants amb una millor marca de 9:09.28 minuts aconseguida al Campionat de Catalunya el passat 17 de febrer i aquest dissabte a València va finalitzar els 3000m amb un temps de 9:03.67 tan sols superat per la marca de Lander Payne Seyller de 9:03.26 minuts.
Els 7 punts aconseguits per Marc han situat al CA Ascó en la 18a posició de la classificació masculina del campionat, juntament amb el CA Canaletes i el CA Sant Andreu de la Barca que han estat els primers clubs catalans del campionat d’un total dels 67 clubs que han obtingut
puntuació. Cap altre club tarragoní ha aconseguit figurat en aquesta classificació.
Aquests 7 punts han ajudat a que la Federació catalana amb un total de 166 punts sigui la guanyadora del campionat per federacions autonòmiques per davant de la madrilenya amb 136 punt i la valenciana amb 130,5.
Moltisssssimes felicitats Marc, entrenador i família!