Sabadell va acollir el Campionat d’Espanya sub 18 de pista coberta aquest passat cap de setmana del 24 i 25 de febrer.
Quatre, només quatre atletes catalans es van proclamar campions d’Espanya i entre ells Mario Stefanov Yankov, l’únic tarragoní.
Mario va aconseguir una meritòria posició amb una gran marca, 7.78 segons a la prova de 60 metres tanques sent l’únic vallista en
baixar dels 8 segons a la final i que li va valer proclamar-se Campió d’Espanya
En la crònica prèvia al campionat la FCA ja qualificava a Mario com “un dels atletes estrella”, i així va ser.
“Stefanov ja fa temps que demostra ser un dels futurs de les tanques, no només de Catalunya, també a la resta de l’estat” FCA.
La competició va començar a les 10:30 per a Mario a les classificatòries amb una marca de 7.95 segons que ningú més va
millorar. A les semifinals només Aritz Goñi amb un temps de 7.83 es va classificar per davant de Mario (7.97). I a la final el impressionant
temps de 7.78 de Mario va quedar molt per davant dels 8.06 de Anthony Pérez (FACSA-Playas de Castelló) i els 8.08 de Aritz (Valdizarbe – GANA). Aquesta excel·lent marca suposa la 9a millor marca espanyola de 60 metres tanques en la categoria sub 18 de tots els temps i posiciona a Mario en el 7è lloc del ranquing europeu a dia d’avui.
Mario va estar senzillament impressionat com també ho va estar David de la Llave González a la prova de triple on va finalitzar el concurs 6è amb una marca de 13,90 metres, un salt que va superaren 31 cm el seu registre personal.

El punts aconsseguits per Mario i David (11) van classificar al nostre Club en la 9à posició del Campeonat en la classificació masculina de un total de 68 clubs.

Aquestos punts van ajudar també a que la Federació Catalana es situes en el segon lloc de la classificació per autonòmies amb un total de 139 punts per darrere de la Comunitat València amb 164 punts.
Des del club només ens cal felicitar a Mario, David i Judith i agrair- vos deixar en un lloc tant alt de l’atletisme al nostre petit gran Club i
al poble d’Ascó.

Resultats:www.rfeacontent.es