Amb l’objectiu de visualitzar i reconèixer el potencial de la dona en l’esport, el passat dissabte 17 de setembre al Palau d’ Esports Catalunya va tenir lloc la gran Festa de l’esport femení amb la  participació de federacions, clubs i esportistes.

Mai abans el teixit que forma l’esport femení de Catalunya s’havia trobat en un únic espai. A l’acte Entre totes, tot, es van reconeixer 23 equips que competeixen en tornejos internacionals i 14 esportistes amb una àmplia experiència professional, àrbitres, entrenadores, periodistes i directives, entre altres convidades. El nom “Entre totes, tot” respon a la idea que l’esport femení català no només són les esportistes, sinó també les persones dels àmbits tècnic i directiu i les persones aficionades. Totes formen part de l’esport femení del país.

Jutgesses tarragonines de la Federació catalana d’ Atletisme