Aquest dissabte 10 de setembre es va celebrar la Festa de l’Atletisme a la seu de la Secretària General de l’Esport a Esplugues amb la presència de la seva secretària, Anna Caula.

Hailu Estrampes, atleta del nostre Club, va rebre el guardó com a millor atleta sub- 16 del 2021.

Cal recordar que Hailu va ser tricampió d’ Espanya en javelina: d’hivern, d’estiu i al Campionat de Federacions Autonòmiques.

A més, va batre en dues ocasions el recòrd de Catalunya en esta disciplina. Igualment, cal remarcar que Hailu va ser campió d’ Espanya en la prova del 4×300 metres i cinquè en els 600 metres.

En l’ acte celebrat aquest cap de setmana el Club Atletisme Ascó també va rebre el reconeixement pels seus primers 25 anys de vida.

El guardó el va rebre la presidenta de la nostra entitat, Rosana Mateu, de mans de la presidenta de la Federació Catalana de Atletisme, Merce Rosich.

Imatge: Marta Mitjans i Hailu millors atletes catalans sub-16 del 2021. Marta va batre el recòrd català de 1000 metres a l’aire lliure.

 

Imatge: Jesus Angel García Bragado, millor atleta català de tots el temps i Hailu Estrampes. García Bragado va ser campeo del món en la marxa de 50 km el 1993. En la seva llarga carrera esportiva ha participat en 8  Jocs Olímpics i 13 Campionats Mundials.

Hailu i la presidenta del Club, Rosana Mateu.

Placa conmemorativa del 25è aniversari del Club.