La ciutat de Màlaga va acollir el LXXIII Campionat d’Espanya sub 18 on el nostre Club va estar representat per David de la Llave González a triple i Mario stefanov Yankov a 110 metres tanques.
David va fer un millor salt de 13,62 m, molt a prop de la seva millor marca personal de 13,74 m a l’aire lliure que li va valer per classificar-se en un meritori 10è lloc de la final de la prova de triple salt.
Una de les proves més emocionants va ser la de 110m tanques on 3 atletes en un principi lluitaven pels 3 llocs del pòdium. En el 1r lloc del Ranquing estatal figurava Aritz Goñi amb 13.45 segons, el 2n lloc era pel nostre atleta Mario Stefanov Yankov, qui defensava el títol de campió d’Espanya guanyat al juliol del 2023 a Xixón, amb un temps de 13.70 segons i el tercer per Anthony Yunier Pérez amb una marca de 14.05 seg. Tots 3 atletes es van classificar amb claredat a les eliminatòries i a les seves semifinals.
A la final la cursa va ser d’infart amb 2 atletes destacats de la resta, Mario i Yunier lluitant frec a frec. El tanquista del FACSA Playas de Castelló va guanyar la prova amb un temps de 13.38 seg seguit de Mario amb una marca de 13.42 segons i medalla d’argent com sots campió estatal (vent -0,8m/s)
Tots 2 van lograr millor marca que el top nacional anterior que tenia Aleix Porres con 13.43 seg des del 2016. Yunier es va emportar el nou rècord estatal i Mario el rècord català.
Amb en aquestes grans marques els dos s’han col·locat en el 1r i el 2n lloc respectivament del Ranquing europeu de l’any.

https://atletismorfea.es/federacion/communication-hub/noticias/espanaatletismo-por todas-al-europeo-sub18