En categoria sub 8 Isona Castellví Curriu va participar en les proves de vòrtex i en 60 m llisos. En el llançament del precursor de la javelina l’artefacte va arribar fins als 5,59m. A la prova de velocitat Isona va creuar la meta fent un temps de 12.23 segons.

En la sub 10 va participar també una única atleta femenina, Ona Gratovill Sánchez en les proves de vòrtex i llargada. Ona va enviar el vòrtex fins als 9,97 m. En la llargada va saltar fins als 2,67m superant en 1 cm la seva millor marca personal.

En la categoria sub 12 el Club va estar representat per Aura Argilaga del Pino, Bruna Castellví Curriu, Txell Puig Turtòs i Lluís Àlvarez Bru.
Les 3 atletes femenines van participar en la prova de llargada. Aura va fer un millor salt de 3,54m, Bruna de 3,43 i Txell de 3,29. Bruna va millorar la seva millor marca en 5 cm i Txell en 29.

Pel que respecta a les curses, als 60 m Aura va fer una marca de 9.47 segons i Txell de 9.82 segons. Bruna als 600 m va creuar la meta en un temps de 2:09.00 segons rebaixant la seva marca en 4 segons justos.
Lluís va participar també en 2 proves: alçada i 60m llisos. En alçada Lluís va fer el millor salt del total de 31 atletes superant els 1,34 m el que significa saltar 4 cm més de la seu rècord personal. A la prova de 60 m va fer una marca de 9.53 segons, 7 centèsimes menys del seu registre.

Resultats:fcatletisme.cat