L’ùltima prova de la Copa Catalana de Trail de promoció va tenir lloc aquest diumenge 5 de maig a L’Espunyola (Berguedà) organitzat pel Club Ateltisme JAB.

Dos atletes del nostre Club van participar en aquesta cursa: Marc Benavent Pellicer en la categioria sub16 i Queralt Pinyol Girones en la sub18.

  • Marc es va classificar en 2n lloc, emprant un temps oficial de 00:20:42 minuts amb un rime de 5:11 min/km el que li va reportar 13 punts per a la Copa.
  • Com Marc ja havia guanyat les 3 curses anteriors sumant 15 punts per cursa va finalitzar la classificació final de la Copa Catalana de Trail de promoció amb un total de 58 punts el que li va valdrè proclamar-se Campió de Catalunya de Trail sub16.
  • Queralt es va classificar en 8a posició amb un temps oficial de 00:34:30 minuts a un ritme de 6:54 min/km. Aquesta 8a posició li reportar 7 punts que sumats als 23 de les tres competicions anterior li sumant un total de 30 punts. Aquest 30 punts l’han situada com a 7a de Catalunya a la Copa Catalana sub 18.

 

 

 

Resultats:xipgroc.cat