El nostre Club va classificar a 6 atletes per aquest campionat que va tenir a lloc a Sabadell: Paula Gallego Llorens, Marta Llebaria Franch, Júlia Gallego Llorens, Martí Sabaté Puchol, Mario Stefanov Yankov i Hailu Estrampes Mateu.
La primera en competir va ser Paula a la prova de disc. Paula tenia com a millor marca personal 28,81 metres però només va poder fer un millor llançament de 27,75m que li va suposar classificar-se en 4a posició.
A les semifinals de100 i 200m va participar Marta amb uns temps respectius de 13.00 i 26.91 segons amb els quals no es va poder classificar per a les finals.
També a la semifinal de 200 va participar Júlia finalitzant la cursa en un temps de 28.26 segons. A més a més Júlia també va aconseguir classificar-se al campionat a la prova de 400m on va arribar a la meta amb un temps de 1:05.16
minuts. Les dos marques no van ser suficients per donar-li el pas a les finals.
En el seu primer any en competició Martí es va classificar a la prova de 400m tanques. A la semifinal el seu temps va ser de 1:01.41 superior a la seva millor marca personal de 1:00.29m que tampoc li va permetre formar part de la final.
A la prova de javelina Hailu Estrampes tampoc va tenir el seu millor dia però a pesar de no fer els llançaments a que ens té acostumats va guanyar la prova amb un llançament de 66,05 metres que va suposar un nou rècord del
campionat a la prova de javelina.
Per últim el que si va millorar la seva marca personal i a l’igual que Hailu és va proclamar campió de Catalunya va ser Mario a la prova dels 110m tanques amb un gran temps de 14.17 segons. En la classificació final per puestos – homes el nostre Club es va classificar en la posició número 13 amb 16 punts d’un total de 48 clubs participants.

A diferència de les categories sub 10-12-14 i 16 la categoria sub 18 no té jornada prèvia i s’accedeix a la classificació al campionat a través de les marques aconseguides al llarg de la temporada.

Resultats:fcatletisme.cat