Vilanova i la Geltrú va acollir la prèvia del Campionat sub 10 a sub 14 aquest 11 de juny on centenars d’atletes van buscar la classificació final pel Campionat que s’ha de celebrar el proper dissabte 17 a El Prat de Llobregat.
En sub 10 es van disputar 14 proves en les categories femenines i masculines. La nostra representant va ser la petita (sub 10 de 1r any) Joa Masip Abelló en 1000 metres on va fer una bona marca de 4:13.77 minuts rebaixant la seva millor marca en 10 segons però insuficient per a classificar-se per la jornada final.
En sub 12 el nostre Club va estar representat per Aura Argilaga Del pino i Bruna Castellví Corriu, les dos també atletes de primer any. Aura va participar al 60 m tanques fent un registre de 11.45 segons. Bruna va rebaixar en 7 segons la seva marca als 2000 metres acabant la cursa en un temps de 8:13.30 minuts. Les dues marques no van permetre a les
dos atletres la classificació per la jornada final.
En la categoria sub 14 van buscar la classificació 3 atletes: Aleix Roca Serres, Genís Sabaté Puchol i Gil Puig Turtós amb desigual fortuna. Aleix es va classificar per a la jornada prèvia en velocitat, 80 metres (11.90), i en el mig fons de 600. No va haver sort i no passarà a la final. Genís va córrer els 1000 metres obstacles acabant la cursa en un temps de 3:27.34 minuts rebaixant la seva millor marca en més de 3 segons. Com les tres atletes anterior també Aleix i Genís són primerencs en aquest categoria i de ben segur el proper any els podrem veure a les jornades finals.
Per últim el que sí que va aconseguir classificar-se per a la Jornada final del 17 de juny a les dos proves en les que va participar va ser Gil. A la velocitat va fer un temps de 10.89 i en el llançament de disc va aconseguir 27,66 metres superant en 1,30 metres la seva millor marca i estar en disposició de lluitar pel pòdium.
Felicitats als 6 per la participació i les marques personals.

Resultats:fcatletisme.cat

Resultats:fcatletisme.cat

Resultats:fcatletisme.cat