Quatre atletes del nostre Club van participar el dissabte 10 a Santa Coloma de Gramanet en aquesta final dels
Campionats de Catalunya a l’aire lliure, que va tenir la josses de Lleida.
Jana Ribes Montaña va fer un gran concurs al disc aconseguint la medalla de bronze i millorant la seva marca personal amb un llançament de 31,77 metres, marca de repesca pel campionat estatal, que la situa la 17a del ranquing estatal a dia d’avui.
Júlia Tarragó Llaurador va baixar dels psicologics 42 segons als 300 metres, 41.98 segons, que li permet classificar-se pel Campionat d’ Espanya sub16 a Nuncía.
La nostra fondista, Queralt Pinyol Gironés, no va poder córrer la cursa dels 1500 m obstacles a causa d’una caiguda aquest passat dijous. Quina mala sort Queralt!
David De la Llave Gonzàlez va participar en els dos salt horitzontals: llargada i triple. Al matí a llargada va saltar fins als 5.93 metres finalitzant la prova en 7è lloc. Al vespre, al triple, va tenir el seu gran dia atlètic i va saltar fins els 12,98 metres: subcampió de Catalunya i mínima pel Campeonato de España sub 16 a celebrar el 24 d’aquest mes a La Nuncía, Alacant. Aquesta gran marca el situa el 4t del ranquing espanyol. Felicitats David i molta sort per aquell dia. A disfrutar!

Resultats:fcatletisme.cat