Al Estadi Joan Serrahima va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Llançaments llargs d’hivern sub16-18-20 el dissabte 18 de març.

En la categoria sub16 Jana Ribes Montaña va aconseguir l’or en disc fins arribar als 30,42 metres. La temporada anterior Jana va aconseguir la medalla de bronze i enguany ha fet un passet més i s’ha proclamat campiona de Catalunya.

També en disc (1000gr) però en categoria sub18 de primer any Paula Gallego Llorens va pujar al tercer esglaó  del podium. Recordem que l’any passat va ser la campiona de Catalunya en categoria sub16.

Per ùltim Hailu Estrampes al segon intent va enviar la javelina de 700 gr a 70,85 metres el que li va permetre a banda de penjar-se l’or assolir un nou record de Catalunya en la categoria sub18. L’anterior record de Catalunya també estava en possessió de l’atleta asconenc i el va asolir el passat 18/02/2023 a Santa Coloma de Gramanet.