El dissabte 11 de març a Sabadell va tenir lloc el Campionat de Catalunya de PC sub 16.

Per part del nostre Club van participar:

  • Marc Benavent Pellicer a 3000m
  • Júlia Tarrago Llaurado a 300m
  • David de la Llave González z triple
  • Queralt Pinyol Gironés a 3000m.

La primera atleta a participar va ser la Júlia a les semifinals al matí on va guanyar la seva millor marca amb un temps de 42.33 segons, fent el segon millor temps de totes les participants. A la tarda a la final Júlia, fent una bona cursa, i en un temps de 42.50 segons va entrar la tercera a la meta i aconseguir per tant la medalla de bronze. En aquesta mateixa prova Júlia es va proclamar subcampiona en el Campionat de Catalunya de Tardor celebrat a Santa Coloma de Gramanet el 8        d´octubre.

David, que al Campionat de Tardor va ser quart a llargada, en aquesta ocasió va participar al salt de triple aconseguint classificar-se en 5è lloc amb un salt de 12,23 metres.

A l’ única prova de fondo, els 3000m, van aprticipar Queralt i Marc.

Queralt va arribar 9a a la meta amb un temps de 12:28.84, Marc es va proclamar subcampió de Catalunya amb un temps de 9:15.26, una execel·lent marca que l’habilita per participar al Campionat d’ Espanya sub16 que tindrà lloc a Ourense el proper cap de setmana del 25 i 26 de març.

Tan David com Júlia va aconseguir la marca mínima de repescapel Campionat estatal.

fcatletisme.cat