El dijous 15 de desembre a Amposta es va celebrar La Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2022 al Casal Cívic Ruiz Salgado.
En el transcurs de la Gala es va fer un reconeixement a la trajectòria de 3 forjadors/es de l’esport, aquelles persones que s’han distingit al llarg dels anys per una aportació llarga i continuada al món esportiu de les comarques ebrenques. Entre aquests 3 forjadors va estar el nostre primer president del Club, RAMON SERRA GIRALT, que emocionat va recollir el meritori gallardó.
Moltissssssimes felicitats Ramón sense cap dubte un forjador de l’atletisme a la nostra comarca. Gràcies a tu, a Jaume Ferrús i a Miquel Àngel Marimón podem gaudir d’unes de les millors pistes d’atletisme de Tarragona. Unes pistes que
acullen dia a dia a tot tipus d’atletes federats i no federats però que tots formen i són primordials pel nostre petit Club.
Al llarg de la Gala també van rebre els seu reconeixement els clubs que aquest any celebren el 100, 75, 50 i 25 anys respectivament.

En aquest cas el nostre Club celebra enguany els seus primers 25 anys. Ramón acompanyat de la seva neta Montserrat Messegué, que durant la seva època va ser també atleta del nostre Club, va recollir la placa commemorativa.