El 5 de desembre es van publicar en una circular de la RFEA, a proposta del Director Deportivo d’aquesta Federació, els noms dels atletes seleccionats que al 2023 seran sub 18 dins del Programa Nacional de Tecnificación Deportiva de
velocidad, vallas y lanzamientos.
Dins del 9 atletes catalans seleccionats estan 2 dels nostres representants:
Mario Stefanov a tanques i Hailu Estrampes a javelina.
Només 2 clubs catalans han aconseguit situar a 2 atletes seus, el Muntajenc de Sant Cugat i el nostre petit Club, el Club Atletisme Ascó-Ribera d’Ebre en aquesta jornada de tecnificació de la RFEA.
Aquesta concentració tindrà lloc des del 26 al 30 de desembre a la ciutat de Jerez de la Frontera, a Cádiz.
Felicitem a Mario, Hailu i als seus 2 entrenadors, Judith i Cristian. Sense el seu treballar, esforç i bon fer els nostres atletes difícilment haguessin aconseguit arribar no tan sol a aquestes concentracions tan selectives sinó tampoc a classificar-se als campionats estatals.