CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB 18
🥇 HAILU ESTRAMPES CAMPIÓ DE CATALUNYA DE JAVELINA,
I RÈCORD DELS CAMPIONATS AMB 59,17 METRES⚡️🎯
Els Atletes del C.A.ASCÓ sub18 van competir aquest dissabte al Nacional Català, a Manresa. Es van poder classificar 3 atletes en les proves de velocitat, mig fons, fons i llançaments.
Vàrem poder veure un gran Campionat, amb molt nivell atlètic i grans registres. Per part de l’Ascó van competir, Marta Llebaria, Júlia Benavent i Hailu Estrampes.
Marta Llebaria als 100m, va córrer la tercera semifinal, entrant en 5è lloc amb 13.27 segons
Marta  per la tarda va fer els 200m. Va córrer la 1a semifinal entrant en 4t lloc amb un temps de 27.42 segons, va fer molt bona cursa, lo que suposa millor marca personal i 11a de Catalunya. Molt satisfets del resultat, ja que aquesta temporada, Marta no està al 100% per problemes físics i és de primer any de la categoria. Enhorabona Marta.
Júlia Benavent, va classificar-se en els 3000m. Va ser el seu primer Campionat de pista, i va fer una gran actuació dins les seves possibilitats. Va complir l’objectiu de millorar la seva marca personal de 13:19 minuts.
Va finalitzar, en 8è lloc, amb un temps de 12:41.77 minuts, amb una millora de quasi 40”. Moltes felicitats Júlia.
En nois, Hailu Estrampes va doblar prova, els 800m al matí i per la tarda javelina.
Als 800m, van fer final directa. Va ser una cursa tàctica, on es va córrer molt la part final. Hailu va córrer prou bé, però no va tindre les millors sensacions, tot i això, va lluitar per estar entre els millors de Catalunya. Finalment, va fer 8è amb un registre de 2:05.37 minuts.
A la tarda en javelina, la prova estrella de Hailu. Es va trobar més activat que al matí i va gaudir moltíssim del concurs. Va fer una consecució de llançaments excel·lent, a pesar de les fortes ràfegues de vent laterals i en contra.
Va guanyar amb un bon llançament de 59,17m en el 3r intent. Els dos últims intents van ser del mateix calibre, però el vent no va permetre que fossin vàlids.
Amb la marca de 59,17 metres, va poder obtenir el RÈCORD DELS CAMPIONATS. Engrandint una mica més el seu gran palmarès.