El passat diumenge a la pista coberta de Catalunya a Sabadel,.
es va celebrar el Campionat Català sub 16 baix sostre, on els atletes del C.A.Ascó, van estar entre els millors de Catalunya.
Mario Stefanov en 60m tanques, on va guanyar la semifinal amb gran solvència, amb un temps de 9”02.
Desafortunadament, per molèsties físiques, no va poder córrer la final. Tota una llàstima, ja que Mario era candidat a l’or en aquesta prova. A recuperar-se i a tornar en força per a l’Aire lliure.
Queralt Pinyol en 600m va fer una gran semifinal, obtenint el passi per a la final, amb una gran marca de 1’45”35, el que representa MMP. A la final de la tarda, va estar una cursa semitàctica on es va córrer molt la part final. Queralt no va tindre les millors sensacions, per la poca recuperació. Tot i això, va lluitar per estar entre les millors de Catalunya. Finalment, va obtenir el 8è lloc amb un temps de 1’49”. Felicitats.
Júlia Gallego va córrer les semifinals de 300m. Va fer-ho prou bé, per no estar adaptada a la prova, en pista coberta.
Finalment, no va poder accedir a la final, va realitzar un temps de 44”91 i la 5a posició, de la 2a semifinal.
David de la Llave va fer el triple salt, una prova molt tècnica, però que li va prou bé, al jove atleta de primer any de sub 16.
Les sensacions en els 4 primers salts van ser molt pobres, no obstant, a mesura que va anar agafant contacte, salt darrera salt, va poder fer un millor salt de 11,48m obtenint la 7a posició.
Àxel Zarranz va córrer els 3000m. Va ser una cursa molt dura des de els metres inicials, ja que es buscava la mínima d’Espanya.
L’Àxel va estar en 4rt lloc durant més de mitja cursa, a un ritme molt proper a la mínima, però, a falta d’un kilòmetre, el desgast acumulat, va començar a pesar. Finalment, va entrar en 5a posició amb un temps de 9’44”14.
Felicitats a tots!!!!👏🏼👏🏼👏🏼