Aquest passat cap de setmana, 9 i 10 d’octubre, es va celebrar a Cuenca el Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques sub 16 organitzat pel Consejo Superior de Deportes i la Real Federación Española de Atletismo.
Els equips catalans van protagonitzar una destacada actuació, aconseguint el subcampionat en la categoria femenina i la tercera posició en la masculina.
Pel nostre Club van ser seleccionats Mario Stefanov i Hailu Estrampes.
En la cursa de 100 tanques Mario va finalitzar en 4t lloc. Hailu amb javelina va ser el guanyador de la prova amb un tir de 56,90 metres.
A més a més Mario va formar part de l’equip de relleus 4×100 on l’equip català es va penjar la medalla de bronze. Per la seva part Hailu va formar part del relleu llarg, 4×300, on els catalans es van proclamar campions d’Espanya.