Tenim un total de 242 socis inscrits, dels quals 179 ho fan per fer activitats esportives, ja sigui per manteniment personal o per competir. Cal destacar el grup de les Running Series, on s”ha aconsseguit una molt bona classificació tant en les proves parcials com en el resultat final, el nombrós grup d”adults que per les tardes dedica una bona estona a mantenir-se en forma sota l”atenta mirada de l”entrenador, i als 66 atletes de categories compreses des dels prebenjamins fins als veterans, que entrenen molt dur a les ordres dels respectius entrenadors i que porten el nom del nostre club -i per tant el del nostre poble- per les pistes d”arreu del pais i mes enllá, ja que tambe s”ha competit a nivell estatal i internacional.

Us presentem una llista dels resultats mes rellevants d”aquesta temporada que s”han obtingut en diverses competicions.

Cal destacar les medalles de diversos metalls en categoria Infantil, Veterans, Juvenil…(fer referencia a les categories en les que s”han obtingut medalles en campionats de catalunya/espanya/internacional) i el fet d”haver establert nous record de Catalunya per part de Hailu Estrampes, en 500m.ll, 600m.ll, 1000obs, javelina A.LL. i 1000m.ll a pista coberta.

Hailu Estrampes també ha obtingut el primer lloc i Medalla d’OR al campionat d’Espanya SUB-14 celebrat a Soria.

Els atletes destacats en Campionat de Catalunya son:

Pere Mas, sub campió de Catalunya en 2000m.ll. La seva germana Anna, va asolir medalla de BRONCE al mateix campionat en la disciplina de pilota.

Altres atletes del Club com Adrian Ortiz, campió de Catalunya en pes.

David de la Llave, medalla de BRONCE en 60m.ll. i PLATA a llargada.

Mario Stefanov, BRONCE al Campionat de Catalunya en 80 m.t.

 

Temporades com aquesta que ens han concedit el Campionat de Relleus a la nostra población i s’han apropat a les nostres pistes 1800 atletes en competició.

La nova temporada amb gent nova a la directiva i amb ganes de seguir fomentant l’esport amb l”optimisme que ens proporciona vore com cada tarda de cada dia les nostres instal.lacions estan plenes de nens, joves i adults practicant esport, en aquest cas, atletisme, d”afeccionats i de competició, i que tant prestigi aporta al poble quan es surt a competir arreu del pais.