Dos ors i un bronze es el que se van emportar els atletes del Club Atletisme Ascó al Campionat de Catalunya sub 16 disputat el dissabte 9 de juliol a les pistes de Can Dragó a Barcelona.

El Campionat enguany s´ha traslladat al mes de juliol amb motiu de l´ajornament del Campionat d´Espanya sub 16 pels propers 23 i 24 de juliol a les remodelades pistes Yago Lamela de la població asturiana Aviles.

A la primera prova del matí a disc Paula Gallego i Jana Ribes se´n van emportar dos medalles. Paula amb una marca de 31.97 metres es va penjar el or i es va proclamar campiona de Catalunya revalidan la medalla d´or ja aconseguida al Campionat de Catalunya de Llançaments Llargs de Hivern. Jana amb un llançament de 28.18 metres va aconseguir la medalla de bronze.

L´altra medalla d´or la va aconseguir Mario Stefanov en els 100 metres tanques amb una marca de 13.58 segons. Mario ja té la mínima per a la participació al Campionat d´Espanya .

Axel Zarranz va acabar en cinquena posició a la final de 1500 obstacles amb un temps de 4:46.02 minuts. Axel competirà al Campionat d´Espanya a la prova de 3000 metres.

També a la prova de 1500 obstacles va participar Queralt Pinyol que es va classificar en vuitena posició amb un temps de 6:05.83 minuts.

En triple salt David de la Llave es va classificar en setè lloc amb una marca de 11,96 metres.

Per ùltim Jùlia Gallego als 300 metres es va classificar sisena en la seva semifinal amb un temps de 45.70 metres marca que no li va permetre classificar-se per a la final.

Enhorabona a tots i totes que vau fer possible que el nostre petit Club hagi aconseguit ser el millor Club ebrenc del CAMPIONAT.